De werkplaats van MaRe Auto's

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Bij MaRe Auto's in Bergambacht helpen we u graag. Bij ons kunt u rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven.

Werkplaatsafspraak plannen

Een werkplaatsafspraak plannen kan eenvoudig via het formulier op onze website. Na uw aanvraag ontvangt u altijd een bevestiging van ons.

Lees Meer

Klein & groot onderhoud

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij MaRe Auto's kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

Lees Meer

Storingsdiagnose

Tegenwoordig beschikken moderne auto’s over veel elektronica. Storingen zijn in veel gevallen te herkennen aan brandende controlelampjes op het dashboard en/of waarschuwingspiepjes.

Lees Meer

Bandenwissel / opslag

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt.

Lees Meer

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen door MaRe Auto's in Bergambacht.

Lees Meer

APK - Keuring

Waarom een APK-keuring? Deze voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om aan het verkeer deel te nemen.

Lees Meer
Whatsapp Mare Auto's Bel Mare Auto's Mail naar Mare Auto's